Bakom siffrorna finns det alltid ett ansikte

Administer som företag

Ett växande och mångsidigt serviceföretag för elektronisk ekonomiadministration

Administer är en finländsk auktoriserad bokföringsbyrå som är specialiserad på elektroniska lösningar inom ekonomiadministration. Förutom elektroniska lösningar i realtid erbjuder vi erfarna och yrkeskunniga proffs som kontinuerligt fortbildas, vilket garanterar att våra tjänster är effektiva, exakta och högklassiga.

Bland våra kunder finns företag inom olika branscher, från börsbolag till egenföretagares konsultbyråer. 

Ekonomiadministration i realtid inom räckhåll för dig

Vi erbjuder ditt företag en effektiv elektronisk ekonomiadministration: miljövänlig, pappersfri ekonomiadministration som går att integrera med ditt företags system och processer. Av oss får du både programmen för elektronisk ekonomiadministration och tjänsterna i ett och samma paket.

Genom att lägga ut din ekonomiadministration sparar du både tid och pengar, du bygger företagsekonomin på en säker grund och kan följa med de ekonomiska händelserna inom bolaget i realtid, tack vare användarvänliga eFinas databas.


 

Administer Sverige AB är ett företag i Administer Group med huvudsäte i Helsingfors, Finland, där företaget grundades 1985. Administer Group erbjuder tjänster inom ekonomiadministration. Gruppen är en av de snabbast växande inom branschen och är en av de 5 största grupperna i Finland. Administer Sverige AB är medlem av Integra International, ett globalt nätverk av självständiga företag verksamma inom redovisning, skatter, revision och konsultering – med lokal expertis om affärsverksamhet i kombination med ett globalt perspektiv.

Administers nyckelta

  • 1985 Grundat
  • 700+ Personalstyrka
  • 95 % Andelen belåtna kunder
  • 50 M€ Omsättning

Välkommen att ta del av  hur mycket en modern ekonomiadministration faktiskt underlättar ditt jobb - och gör det smidigare.

Peter Aho, VD - Administer Group