Jatkuva kehittyminen tekee työstä mielekästä

13.11.2018

IT-asiantuntija Kim Stenberg tutustui Administeriin Haaga-Helian innovaatioprojektin kautta. Tie vei projektin myötä harjoitteluun ja harjoittelun myötä vakituisiin tehtäviin. Lue, mitä Kim kertoi työstään Administerilla.

Kasvavassa yrityksessä ei tule tylsää

”Minun tieni vei nykyiseen työhöni Administerin ja Haaga-Helian yhteistyöprojektin kautta. Olimme mukana innovaatioprojektissa kehittämässä Administerille mobiilisovellusta. Kun projekti päättyi, minä ja opiskelijakaverini kysyimme harjoittelumahdollisuuksista ja niin me molemmat saimme jatkaa sovelluksen kehittämistä harjoittelun merkeissä. Harjoittelun jälkeen minut palkattiin jatkamaan kehitystyötä, kunnes sovellus saatiin valmiiksi. Hyväksi havaittu sovellus on tänä päivänä edelleen käytössä.

Nyt olen vakituisessa työsuhteessa IT-asiantuntijan tehtävissä. Meillä on kolmen hengen IT-tiimi ja töitä tehdään erilaisten hommien merkeissä omien palvelinten ylläpidosta ja lähitukitöistä verkkoasioihin ja toimistojen pystytyksiin. Administer on kasvanut nopeasti, joten tylsää ei ole tullut.”

Aamulla on kiva mennä töihin

”Administerilla arvostan paljon joustavuutta. Täällä ei tuijoteta kelloa, vaan tärkeintä on, että hommat tulevat tehdyksi. Itse teen töitä enimmäkseen Ruoholahden toimistolla, mutta myös etänä sekä Vantaan toimistolla. Etätyöhön sopivat kanavat ja välineet auttavat tekemään työstä joustavaa.

Myös hyvä työilmapiiri ja loistavat työkaverit ovat ehdottoman tärkeitä. Aamulla ei harmita lähteä töihin. Työkavereilta voi aina pyytää apua, ja pieni tiimi mahdollistaa monipuoliset työtehtävät ja itsensä kehittämisen.”

Tavoitteena osaamisen kasvattaminen

”Sain hyvän pohjan työhön opinnoissa, mutta työtä tekemällä vasta varsinaisesti oppii hommat. Administerilla olen kasvanut IT-asiantuntijaksi. Tulevaisuudelta odotan ennen kaikkea mahdollisuuksia oppia uusista teknologioista ja kasvattaa osaamistani. Muun muassa yritysostojen ja uusien asiakkaiden järjestelmäintegraatioiden kautta eteen tulee erilaisia mielenkiintoisia projekteja, joiden myötä oppii aina jotain uutta. Niin kauan, kun pääsee kehittymään, työssä viihtyy hyvin.”