Taloushallinnon sovellusten ulkoistaminen

Financial Applications As A Service

Älykäs ja tehokas taloushallinto edellyttää kehittyneitä sovelluksia, jotka automatisoivat prosesseja. Palveluna ostettavat sovellukset vapauttavat organisaatiosi kankeista järjestelmäprojekteista sekä kehitys- ja hallintakuluista. Administer ottaa kokonaisvastuun sovelluskehityksestä, joten organisaatiosi käytössä ovat aina uusimmat työkalu- ja ohjelmaversiot.

Administerin taloushallinnon sovellusten perustana on Microsoft Dynamics AX -ohjelmisto. Ohjelmistoissa käytetään muun muassa esiasetettuja tilikarttoja, malleja, konfiguraatioita ja muuntotyökaluja. Näin voidaan luoda tehokkain ja käyttäjäystävällisin ratkaisu organisaatiotanne varten.

Administer tarjoaa myös skaalautuvia pilvipalveluja esimerkiksi toiminnan suunnitteluun ja hankintoihin. Voit valita, ostatko vain sovelluksia vai koko prosessin. Kummassakin tapauksessa vastaamme pääasiallisista käyttäjäpalveluista sekä sovellusten ylläpidosta, hallinnasta ja kehityksestä. Administerin erittäin osaavat integrointiasiantuntijat varmistavat, että integroinnit muiden toiminnanohjausjärjestelmien sovellusten kanssa toteutetaan sujuvasti ja virheettömästi.

Onko taloushallinnon ja kirjanpidon sovellusten ulkoistus sinulle oikea ratkaisu?

Taloushallinnon sovellusten ulkoistaminen on hyvä vaihtoehto keskisuurille ja suurille yrityksille sekä organisaatioille, jotka haluavat tehdä yhteistyötä ulkoisen kumppanin kanssa taloushallinnon kehittämisessä ja ylläpidossa. Konserniimme kuuluva Adner on paras valinta, kun toiveena on hankkia taloushallinnon palveluita suurelle yritykselle.

Mallista on paljon hyötyä myös yrityksille, joissa on käytössä vanhentuneita järjestelmiä, joissa avainhenkilöitä on siirtymässä eläkkeelle tai joissa on rakennemuutoksia, paineita kustannussäästöihin tai jotka haluavat hyötyä automatisoinnin ja digitalisoinnin tarjoamista mahdollisuuksista. Ratkaisu sopii myös yrityksille, jotka toivovat hyvää joustavuutta, skaalautuvuutta ja IT-kulujen hallintaa taloushallinnossa (”Pay as you go”). 

Taloushallinnon IT-palvelut

Taloushallinnon sovellukset edellyttävät toimivia IT-palveluja, kuten riittävää kapasiteettia, tietoliikennettä, käyttäjätukea ja erinomaista ISO20000-sertifioitua tietoturvaa. Yhden toimittajan käyttö sujuvoittaa IT-palvelujen ja sovellusten hallintaa ja helpottaa erilaisten tilanteiden ratkaisua.

Administerilla on pitkä ja vankka kokemus IT-palveluista ja ulkoistamisesta. Datakeskuksemme turvallisuussertifiointi takaa laadun ja luotettavuuden. Liiketoiminnan kannalta kriittiset tiedot tallennetaan turvallisesti Administerin tarjoamiin pilvipalveluihin, jossa ne ovat saatavillasi. Kehittämällä jatkuvasti palvelujamme varmistamme, että saat käyttöösi markkinoiden parhaat ratkaisut.

 

Haluatko kuulla lisää taloushallinnon sovellusten ulkoistamisesta?