Yrittäjälle aika on arvokasta.

Vaihda joutava paperin pyöritys reaaliaikaiseen talousinformaatioon

Kun aika on vähissä, miksi käyttää se turhiin rutiineihin. Ajalle on tehokkaampaakin käyttöä: laskusi ovat maksussa automaattisesti ja seuraat ruudulta yrityksesi tilanteen kehitystä reaaliaikaisesti, vaikka tabletilla, vaikka kotisohvalta. Paperia et hommaan enää tarvitse.

Rahasi ovat käytössä tuottavasti

Siirrä kirjanpitosi Administerille ja varmista, että käytössäsi on ammattimainen taloushallinnon kumppani. Maksimoit samalla laskutettavan työaikasi, kun aika ei tuhlaudu papereiden pyörittelyyn ja haalimiseen. Näin keskityt olennaiseen – ja vain siihen.

Helppoa sähköistä taloushallintoa

Tee sähköisestä taloushallinnosta helppoa, aikaa säästävää ja halutessasi myös täysin paperitonta. Saat yhdessä paketissa käyttöösi niin palvelut kuin ohjelmiston – sekä talous- ja palkkahallinnon asiantuntijat.

Laskujen maksaminen, laskutus sekä myynti- ja ostoreskontra hoituvat kätevästi eFina-ohjelmistolla, niin koneella kuin mobiilisti. Rahaa ei tarvitse tuhlata kalliisiin erillisiin ohjelmistoihin, vaan voit sijoittaa nekin varat johonkin tuottavampaan.

Tämän päivän myynti näkyy tänään

Kirjanpitäjäsi lähettämä kuukausiraportti on työpöydällesi saapuessaan jo vanhaa tietoa. eFinan avulla pääset seuraamaan yrityksesi taloudellista tilannetta reaaliajassa. Nimetty vastuuhenkilö hoitaa asioitasi, joten käytössäsi on aina alan huippuammattilaisen tuki sekä neuvontapalvelut. Ulkoistamalla kirjanpidon Administerille säästät aikaa, rahaa, ja mikä kiireen keskellä usein tärkeintä: myös hermojasi.

Haluatko kuulla lisää?

Tästä aiheesta täytyy kuulla enemmän. Ottakaa minuun yhteyttä, haluan keskustella lisää.

Tilitoimiston vaihtaminen on helppoa

  • Administeriin siirtyessäsi riittää kun sanot ”Kyllä, kiitos” – me hoidamme loput
  • Onnistuu kesken tilikauden

Tilitoimiston vaihtamisen vaiheet

  • Alkukartoitus, jossa määrittelemme palvelut, jotka vastaavat tarpeisiinne
  • Taloushallinnon perustaminen ja pankkiyhteyden avaus
  • Ohjelmiston käyttökoulutus

Koko paketti kerralla

Asiointisi helpottuu ja nopeutuu, kun saat sähköisen taloushallinnon palvelut, ohjelmistot ja asiantuntijat samasta paikasta. Hoidamme myös tarvittavat integraatiot olemassa oleviin järjestelmiinne vankalla kokemuksella.

.

Ottakaa minuun yhteyttä