Administer Ajankohtaista Asiakastarinat Länsimetro

Länsimetro

Länsimetro

 

Administer tukee Länsimetroa liiketoiminnan muutoksessa taloushallinnon palveluillaan.

Länsimetron liiketoiminnan muutoksessa Administer on osoittautunut arvokkaaksi kumppaniksi.

Länsimetro rakentaa metroa Kivenlahteen sekä omistaa metroasemat, metroradan ja sen tekniset järjestelmät osuudella Ruoholahti–Matinkylä.

”Administerin kolmen hengen tiimi on kuin oma talousosastomme. Tiiviissä yhteistyössä he hoitavat kirjanpitomme ja palkanlaskentamme”, sanoo Länsimetron talousjohtaja Matias Johansson.

Joustavuus kilpailuvalttina

Länsimetron toiminta on viimeisen vuoden aikana laajentunut investoinnista omistamiseen. Administerin palveluiden joustavuus on siis tullut testattua muutoskehityksen kovassa vauhdissa, kuvailee talousjohtaja Johansson.

”Tilitoimistossa kaikkein tärkeintä on nopea reagointikyky asiakkaan tarpeisiin. Reagointikykyä on löydyttävä sekä koko yrityksen että henkilöiden taholta. Uuden toiminnan suunnittelussa oli asioita, joihin saimme tärkeää tukea Administerilta. Siihen olemme todella tyytyväisiä.”

Palvelua, jolla on kasvot

”Meille nimetty Administerin kolmen hengen tiimi omistautuu pääosin Länsimetrolle. Työntekijät tuntevat yhtiömme pitkältä ajalta ja osaavat kommentoida myös historiaamme. Se on meille erityisen tärkeää, sillä olemme voittoa tavoittelematon hankeyritys, emmekä toimi tavallisen yrityksen logiikalla”, talousjohtaja Johansson avaa.

Palvelu on ollut asiantuntevaa ja kokenutta, ja se on ollut palvelutyytyväisyydelle ratkaisevampi tekijä kuin käytettävät järjestelmät, vaikka eFina kantaakin hyvin Länsimetron suuret käyttäjä- ja laskumäärät.

”Kirjanpito on ihmistyötä, kuten isännöinti tai lääkärin työ. Kun löytää hyvän, kannattaa siitä pitää kiinni. Ihmiset palvelun lopulta tekevät.”

Länsimetron tehtävänä on rakentaa metro Ruoholahdesta Kivenlahteen. Länsimetron Matinkylä–Kivenlahti-osuudelle rakentuu 7 km pitkä ratalinja ja viisi asemaa. Sammalvuoreen rakennetaan maanalainen metrovarikko. 2017 valmistui 14 kilometriä pitkä ratalinja Ruoholahdesta Matinkylään ja kahdeksan uutta asemaa. Länsimetro Oy omistaa osuuden asemat ja radan teknisine järjestelmineen. Osuus on luovutettu operaattori HKL:lle lokakuussa 2017. www.lansimetro.fi, @metrorakentuu

Ota yhteyttä ja löydetään sinulle paras palvelukokonaisuus tehokkaaseen taloushallintoon!