Administer Ajankohtaista Asiakastarinat Asianajotoimisto Jussi Laaka Oy – Reaaliaikaista taloushallintotietoa vaikka aamiaispöydässä

Asianajotoimisto Jussi Laaka Oy – Reaaliaikaista taloushallintotietoa vaikka aamiaispöydässä

Asianajotoimisto Jussi Laaka Oy – Reaaliaikaista taloushallintotietoa vaikka aamiaispöydässä

”Jo pitkään olin halunnut löytää kokonaisuuden, jolla hoituisi asianajotoimiston asiakkuudenhallinta ja taloushallinto, automatisoidusti ja reaaliaikaisesti. Selvitin palveluntarjoajien tarjontaa, ja Administerin eFina-taloudenhallinto-ohjelmisto yhdessä J&K Internationalin Case-ohjelman kanssa toteuttivat toiveeni”, kertoo Asianajotoimisto Jussi Laaka Oy:n toimitusjohtaja Jussi Laaka.

”Ennen olimme asiakkaana perinteisessä paperitilitoimistossa, josta tieto saapui aina kuukauden viiveellä. Päätöksenteon pohjana eivät siis olleet reaaliaikaiset tiedot. Lisäksi tiedoista piti itse muokata omia raportteja, mikä vei huomattavasti sihteerin aikaa. Sihteeri joutui myös laatimaan manuaalisesti maksumuistutukset ja pitämään myyntisaatavista erillistä kirjanpitoa.”

”Nyt Casen ja eFinan välille toteutetun integraation ansiosta muun muassa kaikki myyntilaskumme menevät automaattisesti kirjanpitoomme. eFinasta saan reaaliaikaista taloushallintotietoa vaikka aamiaispöydässä. Kaikki tieto on ajantasaista ja oikea-aikaisten päätösten tekeminen on helpompaa. Napin painalluksella näen avoimet ostolaskut, myyntisaamiset, tilitapahtumat, tulos- ja tasetiedot. Reskontramme on saatu ajan tasalle ja näin myyntisaatavien perintä on tehostunut ja helpottunut. Toimiston hoidon kannalta ero aiempaan tilanteeseen on kuin olisi hypännyt Tipparellun ratista Porschen rattiin”, Laaka jatkaa.

Ota yhteyttä ja löydetään sinulle paras palvelukokonaisuus tehokkaaseen taloushallintoon!

Asianajotoimisto Jussi Laaka Oy hoitaa oikeudelliset asiat ammattitaidolla ja kokemuksella. Laaka on digitaalisen asianhoidon edelläkävijöitä, sekä Suomen johtavia asunto- ja kiinteistöoikeuden asiantuntijoita.

 

Tutustu Administerin palveluihin >

Katso myös muut asiakastarinamme >