Administer Ajankohtaista Uutinen TILITOIMISTO POLOJÄRVI OY LIITTYY ADMINISTER -KETJUUN

TILITOIMISTO POLOJÄRVI OY LIITTYY ADMINISTER -KETJUUN

TILITOIMISTO POLOJÄRVI OY LIITTYY ADMINISTER -KETJUUN

LEHDISTÖTIEDOTE 2.12.2014

Sähköisen taloushallinnon suunnannäyttäjä Administer Oy vahvistaa markkina-asemaansa Pohjois-Suomessa, ostamalla Tunturi-Lapissa Muoniossa toimipaikkaansa pitävän perinteikkään Tilitoimisto Polojärvi Oy:n tytäryhtiökseen.

”Olemme tyytyväisiä saadessamme näin perinteikkään yhtiön osaksi konserniamme ja voidessamme tarjota sille hyvän tulevaisuuden sähköistyvässä taloushallinnossa”, Administer Oy:n toimitusjohtaja Peter Aho kertoo. ”Yksi keskeisiä toimialoja, joissa haluamme olla vahvoja, on Lapin matkailu. Meillä on ennestään vahva jalansija esimerkiksi Pohjoisen Suomen hiihtokeskuksissa ja nyt pystymme tarjoamaan entistäkin parempaa paikallista palvelua sekä hiihtokeskuksille, että kaikille muille Pohjois-Suomen yrityksille”, Aho jatkaa.

”Alallamme on käynnissä trendi, jossa taloushallinnon työpaikkoja viedään massoittain ulkomaille. Aiomme toimia täsmälleen päinvastoin, koska uskomme siihen, että Suomessa, lähellä asiakasta tuotetut taloushallinnon palvelut ovat jatkossakin kilpailukykyisempiä sekä laadun että hinnan näkökulmista arvioituna. Meidän ratkaisumme perustuu automaation lisäämiseen palvelutuotannossa, jolloin henkilökuntamme vapautuu rutiinityöstä tärkeämpään, asiakkaidemme palvelemiseen”, Aho valottaa.

”Administerin tavoite on laajentua kaikkiin merkittäviin suomalaisiin kuntiin ja Muonio on jo kolmas vuoden sisällä avattava uusi toimipaikka. Administer toimii ennestään Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Rovaniemellä sekä Hämeenlinnassa. Aiomme kasvaa kaikissa toimipisteissämme ja avata uusia toimistoja, minimissään muutamalle paikkakunnalle vuodessa”, Aho toteaa.

Lisätietoja:

Peter Aho
Toimitusjohtaja
Administer Oy
Puh. 040 501 3661
peter.aho@administer.fi

Antti Polojärvi
Toimitusjohtaja
Tilitoimisto Polojärvi Oy
Puh. 040 751 6480
antti@tilitoimistopolojarvi.fi

Administer Oy (www.administer.fi) on suomalainen sähköisen taloushallinnon edelläkävijäyritys. Vuonna 1985 perustettu yritys on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Yhtiö työllistää yli 180 taloushallinnon ammattilaista, joiden jatkuva koulutus takaa palveluiden tehokkuuden, tarkkuuden ja korkean laadun. Asiakkaita on yli 1600 eri toimialoilta, pörssiyhtiöistä yhden työntekijän yrityksiin. Administer vapauttaa asiakkaiden aikaa tuottavaan liiketoimintaan muuttamalla taloushallinto paperittomaksi ja reaaliaikaiseksi. Lisäksi Administer tarjoaa laadukkaita ulkoistetun talousjohtajan ja controllerin palveluita vuosikymmenien kokemuksella.

Tilitoimisto Polojärvi Oy (www.tilitoimistopolojarvi.fi) on perinteinen suomalainen tilitoimisto joka tarjoaa laadukkaita taloushallinnon palveluita erityisesti Lapin alueen matkailualan yrityksille. Yhtiö on perustettu 1983 ja työllistää 7 taloushallinnon ammattilaista.