Administer Ajankohtaista Uutinen Kutsu yrittäjien brunssille keskiviikkona 21.9.2016 Hämeenlinnaan

Kutsu yrittäjien brunssille keskiviikkona 21.9.2016 Hämeenlinnaan

Kutsu yrittäjien brunssille keskiviikkona 21.9.2016 Hämeenlinnaan

varaa kalenteristasi keskiviikko 21.9.2016 ja tule Hämeenlinnan Innoparkiin viettämään tehokas aamu hyödyllisen taloushallinto- ja viestintäasian parissa.

Kerromme, miten yrityksenne voi säästää selvää rahaa vaihtamalla kirjanpidon mappivuoret Administerin helppokäyttöiseen, sähköiseen taloushallinnon järjestelmään. Samalla saat mahan täyteen maukasta aamiaista ja kuulet kaupan päälle viestintätoimisto Hill+Knowlton Strategiesin vinkkejä yrityksenne verkkoviestinnän tehostamiseen.

Tilaisuuden tiedot

Aika: keskiviikko 21.9.2016 klo 8:15 – 10:00.

Paikka: Innopark, Vankanlähde 7, TILIA konferenssitilat

Tilaisuuden ohjelma:

Aamiaistarjoilu

Tulevaisuuden taloushallinto

Jussi Jaakkola, Administer

Löytävätkö asiakkaat yrityksesi? Viisi vinkkiä verkkoviestintään

Kia Yliperttula, Hill+Knowlton Strategies

Ilmoittaudu tästä linkistä, niin pääset mukaan täysin ilmaiseen tilaisuuteen. Mukaan mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Muistathan kertoa ilmoittautuessasi mahdolliset ruoka-ainerajoituksesi.

Lämpimästi tervetuloa siirtämään liiketoimintanne turbovaihteelle Administerin kanssa!

Administer Oy (www.administer.fi) on suomalainen sähköisen taloushallinnon edelläkävijäyritys. Vuonna 1985 perustettu yritys on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Yhtiö työllistää yli 300 taloushallinnon ammattilaista ja asiakkaita on yli 3000 eri toimialoilta, pörssiyhtiöistä yhden työntekijän yrityksiin. Administer vapauttaa asiakkaiden aikaa tuottavaan liiketoimintaan muuttamalla taloushallinto paperittomaksi ja reaaliaikaiseksi. Lisäksi Administer tarjoaa laadukkaita ulkoistetun talousjohtajan ja controllerin palveluita vuosikymmenien kokemuksella. Administer toimii koko Suomessa.

Hill+Knowlton Strategies (www.hkstrategies.fi) on viestintään erikoistunut liikkeenjohdon konsulttitoimisto. Asiantuntijoillamme on syvällinen kokemus kaikilta viestinnän alueilta. Toimimme läheisessä yhteistyössä asiakasyritystemme johdon kanssa. Hill+Knowlton kulkee muuttuvan viestintämaailman kehityksen etulinjassa. Toimimme lipunkantajana viestinnän uusien areenoiden haltuunotossa ja valjastamme ajassa liikkuvat ilmiöt palvelemaan asiakkaidemme liiketoimintatavoitteita. Globaalisti Hill+Knowltonilla on yli 2 000 asiantuntijaa noin 90 toimistossa yli 50 maassa. Hill+Knowlton on osa WPP-markkinointiviestintäkonsernia, joka on pörssilistattu New Yorkissa ja Lontoossa.