Administer Ajankohtaista Uutinen Kutsu Administerin yrittäjäbrunssille torstaina 10.11.2016 Seinäjoelle

Kutsu Administerin yrittäjäbrunssille torstaina 10.11.2016 Seinäjoelle

Kutsu Administerin yrittäjäbrunssille torstaina 10.11.2016 Seinäjoelle

Varaa kalenteristasi torstai 10.11.2016 ja tule Seinäjoen Teknologiakeskus Framiin viettämään tehokas aamu hyödyllisen taloushallinto- ja viestintäasian parissa. Administer tuli Pohjanmaalle syyskuussa – samalla juhlimmekin myös uuden toimipisteen avajaisia.

Kerromme, miten yrityksenne voi säästää selvää rahaa vaihtamalla kirjanpidon mappivuoret Administerin helppokäyttöiseen, sähköiseen taloushallinnon järjestelmään. Samalla saat mahan täyteen maukasta aamiaista ja kuulet kaupan päälle viestintätoimisto Hill+Knowlton Strategiesin vinkkejä yrityksenne verkkoviestinnän tehostamiseen.

Tilaisuuden tiedot

Aika: torstai 10.11.2016 klo 8:15 – 10:00.

Paikka: Teknologiakeskus Frami, Tiedekatu 2, 60320 Seinäjoki, Frami D – kokoustila Mega

 Tilaisuuden ohjelma:

 Aamiaistarjoilu

Tulevaisuuden taloushallinto

Jussi Jaakkola, Administer

Löytävätkö asiakkaat yrityksesi? Viisi vinkkiä verkkoviestintään

Helena Karhujoki, Hill+Knowlton Strategies

 Ilmoittaudu tästä linkistä, niin pääset mukaan täysin ilmaiseen tilaisuuteen. Mukaan mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Muistathan kertoa ilmoittautuessasi mahdolliset ruoka-ainerajoituksesi. 

Lämpimästi tervetuloa siirtämään liiketoimintanne turbovaihteelle Administerin kanssa!


Administer Oy (www.administer.fi) on suomalainen sähköisen taloushallinnon edelläkävijäyritys. Vuonna 1985 perustettu yritys on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Yhtiö työllistää yli 300 taloushallinnon ammattilaista ja asiakkaita on yli 3000 eri toimialoilta, pörssiyhtiöistä yhden työntekijän yrityksiin. Administer vapauttaa asiakkaiden aikaa tuottavaan liiketoimintaan muuttamalla taloushallinto paperittomaksi ja reaaliaikaiseksi. Lisäksi Administer tarjoaa laadukkaita ulkoistetun talousjohtajan ja controllerin palveluita vuosikymmenien kokemuksella. Administer toimii koko Suomessa.

Hill+Knowlton Strategies (www.hkstrategies.fi) on viestintään erikoistunut liikkeenjohdon konsulttitoimisto. Asiantuntijoillamme on syvällinen kokemus kaikilta viestinnän alueilta. Toimimme läheisessä yhteistyössä asiakasyritystemme johdon kanssa. Hill+Knowlton kulkee muuttuvan viestintämaailman kehityksen etulinjassa. Toimimme lipunkantajana viestinnän uusien areenoiden haltuunotossa ja valjastamme ajassa liikkuvat ilmiöt palvelemaan asiakkaidemme liiketoimintatavoitteita. Globaalisti Hill+Knowltonilla on yli 2 000 asiantuntijaa noin 90 toimistossa yli 50 maassa. Hill+Knowlton on osa WPP-markkinointiviestintäkonsernia, joka on pörssilistattu New Yorkissa ja Lontoossa.