Administer Ajankohtaista Uutinen Administer Yhteistyöhön alppihiihtäjä Merle Soppelan kanssa

Administer Yhteistyöhön alppihiihtäjä Merle Soppelan kanssa

Administer Yhteistyöhön alppihiihtäjä Merle Soppelan kanssa

Administer yhteistyöhön alppihiihtäjä Merle Soppelan kanssa

Sähköisten taloushallintopalvelujen edelläkävijä Administer aloittaa yhteistyön alppihiihtäjä merle soppelan kanssa. Administer sponsoroi Soppelan urheilu-uraa ja tarjoaa samalla mahdollisuuden ottaa tuntumaa työelämään. Johtamista opiskeleva Soppela pääsee yhteistyön myötä seuraamaan aitiopaikalta, miten yli 200 työntekijän konsernia johdetaan.

24-vuotiaan Merle Soppelan lajit ovat pujottelu ja suurpujottelu. Päättyneellä kaudella hän voitti kaksi SM-kultaa ja kaksi SM-hopeaa. MM-kisoissa hän sijoittui pujottelussa sijalle 21 ja suurpujottelussa sijalle 31. Santa Claus Ski Teamia edustava Soppela aikoo ensi kaudella osallistua kaikkiin pujottelun maailmancupin kilpailuihin ja panostaa vahvasti myös suurpujotteluun.

Elämä etenee urheilun ehdoilla, mutta Soppela edistää urheilu-uran ohella opintojaan Lapin yliopistossa. Yhteistyö Administerin kanssa antaa hänelle mahdollisuuden ottaa tuntumaa samalla myös työelämään. Soppela pääsee harjoittelujaksollaan näkemään aitiopaikalta, miten yli 200 hengen konsernia johdetaan, ja osallistuu myös asiakaskohtaamisiin.

”Tosi hieno juttu, että on tällainen mahdollisuus ja yhteistyötä voi tehdä näinkin. Tämä tuo minulle turvallisen tunteen – kaikkien pitää miettiä tulevaisuutta, ja urheilen vielä pitkään, mutta se ei kuitenkaan tule kestämään loppuelämää. Se että pystyy rakentamaan urheilun jälkeistä elämää jo nyt, on äärimmäisen hieno asia”, Soppela sanoo.

Administerin ja Merle Soppelan yhteistyö syventää entisestään Administerin ja Ski Sport Finlandin välistä yhteistyökumppanuutta, joka jatkuu jo kolmatta vuotta. Administer tukee Suomen alppi- ja freestylemaajoukkueita.
”Haluamme olla mukana tukemassa suomalaista alppiurheilua ja tarjota samalla mahdollisuuksia huippu-urheilun, opintojen ja työn yhdistämiseen. Merle Soppela on paitsi mahtava alppihiihtäjä, myös erittäin motivoitunut opiskelija. Olemme iloisia saadessamme hänet Administerille tutustumaan toimintaamme ja tiimiimme”, Administerin myynti- ja markkinointijohtaja Kimmo Herranen sanoo.

Lisätietoja:

Kimmo Herranen
Myynti- ja markkinointijohtaja
Administer Oy
050 560 6322, mailto:kimmo.herranen@administer.fi

Administer Oy (www.administer.fi) on suomalainen sähköisen taloushallinnon edelläkävijäyritys. Vuonna 1985 perustettu yritys on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Yhtiö työllistää yli 200 taloushallinnon ammattilaista, joiden jatkuva koulutus takaa palveluiden tehokkuuden, tarkkuuden ja korkean laadun. Asiakkaita on yli 1 700 eri toimialoilta, pörssiyhtiöistä yhden työntekijän yrityksiin. Administer vapauttaa asiakkaiden aikaa tuottavaan liiketoimintaan muuttamalla taloushallinto paperittomaksi ja reaaliaikaiseksi. Lisäksi Administer tarjoaa laadukkaita ulkoistetun talousjohtajan ja controllerin palveluita vuosikymmenien kokemuksella.

Lisää kuvia Merlestä Ski Sport Finlandin mediapankissa.

Merle Soppela

Ottakaa minuun yhteyttä