Administer Ajankohtaista Uutinen Administer laajenee Leville

Administer laajenee Leville

Administer laajenee Leville
Administerin uusi toimipiste Levillä lupaa työtä ja tavoittelee kasvua.

Sähköisen taloushallinnon palveluja tarjoava Administer tuli Lappiin kolmisen vuotta sitten, kun vesivoimayhtiö Kemijoki ulkoisti toimintojaan uusille kumppaneille. Vauhdilla kasvavan Administerin tavoite on ollut alusta asti kirkas: yritys haluaa luoda uusia työpaikkoja paikallisesti ja vapauttaa lappilaisyrittäjät turhasta paperinpyörityksestä. Kasvutarina jatkuu nyt Levillä, mihin Administer on avannut kolmannen toimistonsa Lapissa.

”Työllistämme Rovaniemellä, Levillä ja Muoniossa tällä hetkellä noin 40 taloushallinnon ammattilaista. Moni veikkaili Kemijoki Oy:n ulkoistusten aikaan, että työpaikat vähenevät, mutta siinä kävikin päinvastoin. Ulkoistuksista voi seurata siis myös hyviä asioita”, Administerin toimitusjohtaja Peter Aho kertoo.

Jalansijan vahvistaminen Lapissa on luonteva askel kasvuyritykselle, jolla on toimipiste jo 16 suomalaisella paikkakunnalla. ”Toimintaperiaatteemme on erilainen kuin monella kilpailijalla: Ulkomaiden sijaan tuomme taloushallinnon palvelun ja työt Suomen maakuntiin, lähelle asiakasta. Haluamme kasvaa myös Lapissa edelleen ja palkata lisää ihmisiä”, Aho jatkaa.

Levin ja Ylläksen alueella Administerilla on asiakkaana etenkin matkailualan yrityksiä. ”Tavoitteemme on, että mahdollisimman moni yrittäjä luopuisi kirjanpidon mappimetreistä ja siirtyisi sähköiseen taloushallintoon”, Levin toimiston ja Lapin alueen myyntipäällikkö Mika Nevalainen kertoo.

”Taloushallinnon digitalisointi vähentää esimerkiksi sesonkibisneksessä toimivan yrittäjän kiirettä huomattavasti. Samalla säästyy rahaa: yhden kuitin tai laskun digitalisointi tarkoittaa arviolta 5–7 euron säästöä verrattuna paperisen kuitin tai laskun käsittelyyn. Tällaisesta turhasta työstä olisi helppo päästä eroon.”

Lisätietoja:

Peter Aho
Toimitusjohtaja
Administer Oy
p. 040 501 3661
peter.aho@administer.fi

Mika Nevalainen
Myyntipäällikkö
Administer Oy
p. 0400 902 994
mika.nevalainen@administer.fi