REKRYTOINTI: PHP-OHJELMOIJA HELSINKIIN / ROVANIEMELLE

02.10.2017

Administer Oy (www.administer.fi) on suomalainen sähköisen taloushallinnon edelläkävijäyritys. Vuonna 1985 perustettu yritys on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Yhtiö työllistää 300 taloushallinnon ammattilaista ja asiakkaita on noin 3000 eri toimialoilta, pörssiyhtiöistä yhden työntekijän yrityksiin. Administer vapauttaa asiakkaiden aikaa tuottavaan liiketoimintaan muuttamalla taloushallinto paperittomaksi ja reaaliaikaiseksi. Administer tarjoaa lisäksi laadukkaita ulkoistetun talousjohtajan ja controllerin palveluita vuosikymmenien kokemuksella.

Olemme alan isoimpia toimijoita ja vakaa työnantaja. Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme Helsingin / Rovaniemen toimistollemme

PHP-OHJELMOIJAA

Olet osa sähköistä taloushallintopalveluamme kehittävää aktiivista ja ketterää ohjelmointitiimiä. Tulet kehittämään sekä web-käyttöliittymää että palvelinohjelmistoa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Vahvaa kokemusta PHP-ohjelmoinnista sekä yleisimmistä web-teknologioista kuten JavaScript, HTML5, CSS, JQuery (käytämme CakePHP frameworkia)
  • Olet tottunut käyttämään versionhallintatyökaluja
  • Olet tiimihenkinen sekä pidät yhdessä tekemisestä ja kehittämisestä
  • Teemme kehitystä Scrumilla, joten ketterät ohjelmistokehityksen menetelmät ovat sinulle tuttuja

Eduksesi katsomme myös

  • Windows ja Linux palvelinympäristöjen ja ylläpidon tuntemuksen
  • Lähiverkkojen ja reitityksen tuntemuksen
  • SQL-tietokantojen ja niiden ylläpidon (MS-SQL) tuntemuksen

Taloushallinnon ohjelmistojen tuntemisesta ei myöskään ole haittaa. Työnkuvaa on mahdollista myös laajentaa oman kiinnostuksesi mukaan.

Annamme sinulle mahdollisuuden päästä näköalapaikalle nopeasti kasvavaan yritykseemme. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtävän motivoituneessa työyhteisössä sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehityspäällikkö Jon Björklund puh. 050 486 1140

Kiinnostuitko? Ota uusi askel urallasi ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera viimeistään ke 18.10.2017 osoitteeseen rekry@administer.fi otsikolla PHP-OHJELMOIJA. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.