REKRYTOINTI: KIRJANPITÄJÄ HELSINKIIN, OULUUN, ROVANIEMELLE, JYVÄSKYLÄÄN, MÄNTSÄLÄÄN TAI SEINÄJOELLE

03.05.2017

Administer Oy (www.administer.fi) on suomalainen sähköisen taloushallinnon edelläkävijäyritys. Vuonna 1985 perustettu yritys on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Yhtiö työllistää 300 taloushallinnon ammattilaista ja asiakkaita on noin 3000 eri toimialoilta, pörssiyhtiöistä yhden työntekijän yrityksiin. Administer vapauttaa asiakkaiden aikaa tuottavaan liiketoimintaan muuttamalla taloushallinto paperittomaksi ja reaaliaikaiseksi. Administer tarjoaa lisäksi laadukkaita ulkoistetun talousjohtajan ja controllerin palveluita vuosikymmenien kokemuksella.

Olemme alan isoimpia toimijoita ja vakaa työnantaja. Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme Helsinkiin, Ouluun, Rovaniemelle, Jyväskylään, Mäntsälään tai Seinäjoelle

TILINPÄÄTÖSTAITOISTA KIRJANPITÄJÄÄ

Tulet vastaamaan asiakasyritystemme taloushallintopalvelusta. Tehtäviisi kuuluvat ulkoiseen laskentaan liittyvät tehtävät, kuten kirjanpito, tilinpäätökset sekä viranomaisilmoittaminen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä sekä aitoa halua ratkoa asiakkaiden haasteita. Sinulla on itsenäinen, huolellinen ja vastuullinen ote työhösi. Hyvän koulutus- ja kokemustaustan lisäksi arvostamme vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Katsomme eduksesi konserniosaamisen ja US- GAAP tuntemuksen.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän, kannustavan työilmapiirin, kehittymismahdollisuuksia sekä eteenpäin menevän yrityksen yhdessä tekemisen meininkiä.

Oletko etsimämme asiakaspalvelun ja taloushallinnon taitaja? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoivomuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@administer.fi otsikolla KIRJANPITÄJÄ viimeistään 18.5.2017. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.